fredag 6 augusti 2010

Gaaalen häst! Mån-ons

Luses tjej <3

I månd skulle jag longera Lucifer... vilket gick så bra hahahha!
Killen var jättejättejättejätte pigg!!! Och han skulle ju ta det lugnt pga av vaccinet så gick det med det...
Började med att jag skulle ha runt han på volt i Skritt men han ville galoppera visst tänkte jag eftersom han inte gärna faller in själv. Tappade han då han var så jävla stark stack till Pippi som var några m därifrån sen började vi igen samma sak hände han blev för stark. Men den här gången stack han inte iväg till grinden eller något nej han stack iväg runt hela hagen och galopperade, först runt hela sen en raksträcka sen bytte han runda igen och galopperade på en volt och hoppade diken och gjorde galoppombyten. Linan hänge runt honom och han hade träns med bett på sig som tur va hade jag repgrimma över och linan satt i den men det roliga var att han hade hela tiden hade koll på repet och höll det under magen.

Lucifer var aldrig rädd eller stressat utan motionerade sig själv?? Han tyckte allfall det var skit kul och bröt aldrig av till trav utan galopperade i typ 30 min. Fick inte tag i han inget hjälpte inte ens när Pippi kom tillbaks, sen när han var nöjd kom han till oss. Han var helt dygnsur och flåsade så skrittade av honom en bra stund den fick han en dusch. Galen häst! Men kul att se en sån här ny sida av honom, pigg,busig och glad och motionerade sig själv toppen. :D

Tis, tog det lugnt tänkte att han säkert var trött och hade träningsverk från gårdagen. Blev en liten tur i skogen, pigg och glad red med tredelat bett.

Ons, uteritt med Dee och Bettan. Red en halvlång sväng. Hästarna vägrade lämna hemmet ibörjan, blev sur på Luse. Han gick först sen allafall, travade lite på en väg, ömmade lite. Red på tredelatbett lite bakskygg gick själv en bit i skogen, kollade efter Dee hela tiden. Men skötte sig ändå super bra. Bara ibörjan han var bråkig som vanligt.. ;) Eller tvärtom..

Pippi och Lus gått i beteshage tis-fre. Killen superglad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar